Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

gehele renovatie van de badkamer en wc

Richard Wajer is een vakman in hart en nieren.
Hij komt zijn afspraken na en werkt zeer correct, een keurig net persoon,die zelfstandig zijn klus doet. Hij heeft onze badkamer /toilet / en keuken gerenoveerd wij zijn zeer te vreden over het resultaat. Richard is eerlijk en denkt mee.
We zullen hem zeker aanbevelen !

Willem Knol

Tegelen badkamervloer verwijderen en plaatsen nieuw badmeubels

Richard is een zeer prettig persoon om in je huis te hebben en levert absoluut goed werk. De kwaliteit gaat hem duidelijk boven snelheid, ook wanneer hij daardoor achter loopt op de planning. Alles gaat in goed overleg. Wij zullen Richard voor elke volgende klus weer vragen en zouden hem iedereen aanbevelen.

Danielle berkhout

Kleine badkamer verbouwen

Richard Wajer reageerde vrij vlot op de oproep op Werkspot en kwam snel langs bij ons thuis om de situatie ter plekke op te nemen. Hij gaf goed gehoor aan onze wensen, en was uiterst co√∂peratief in het meedenken over technische (budget)oplossingen. Hij had een zeer scherpe offerte neergezet, en wist het afgesproken tarief ook goed in acht te houden. 
Hij bleek bovendien van grote waarde bij een spontaan ontdekt gaslek in de kruipruimte, en bij het verhelpen van een kleine lekkage. Ondanks deze twee tegenslagen liep de klus slechts een halve dag uit op zijn planning, die al met al heel goed was ingeschat. Richard is niet alleen handig met het standaard installatiewerk (denk aan doucheputten, leidingwerk, wastafels ed) maar bleek ook een nauwgezet tegelzetter en timmerman (eigen ontwerp armaturen voor spots boven spiegelkast). 

Kortom: wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en hebben hem al een vervolgopdracht voor de bouw van een inpandige trapkast verleend.

Marike van Bolderen

Leuk bedrijf om mee te werken!

Femke van den Berg